Laten we beginnen

Sameneenwebsitebouwen.nl en WordPresscursusineendag.nl zijn een initiatief van Yellow Lemon Tree, ervaren WordPress websitebouwers uit Amersfoort.

Ik ben geïnteresseerd in:

YLT WordPress cursus

Adres en cursuslocatie

Samen een website bouwen
Zonnehof 40
3811 ND Amersfoort
Open Google maps

Veelgestelde vragen

Waarom WordPress

  • WordPress is gratis
  • WordPress is gebruiksvriendelijk
  • Meer dan 37% procent van alle websites draait op WordPress
  • Meest gebruikte CMS (63% marktaandeel)
  • WordPress is zoekmachinevriendelijk
  • Bouwen zonder technische kennis

Is WordPress alleen voor hobbyisten en zzp’ers?

Onzin. WordPress wordt, gezien de open source en eenvoud, veel door particulieren gebruikt, maar ook heel veel bedrijven maken gebruik van WordPress. Kijk maar eens

Is WordPress wel veilig?

WordPress is niet onveilig, als je weet wat je doet.
Het is van groot belang de frequente updates van WordPress en plugins bij te werken. Gebruik zo min mogelijk plugins en, als je ze wel gebruikt, maak gebruik van betrouwbare plugins. Om jouw website extra te beveiligen kun je WordPress voorzien van speciale beveiliging plugins.

Wat kost WordPress?

WordPress is (in basis) gratis. Er is wel aanvullende functionaliteit (plugins) te verkrijgen, gratis, maar ook tegen eenmalige of terugkerende kosten. Naast de standaard vormgeving van WordPress is het mogelijk om jouw website door een webdesigner te laten ontwerpen en door een webdeveloper in WordPress te laten inbouwen. Daar zijn uiteraard wel kosten mee gemoeid, evenals voor een domeinnaam en de hosting van de website.

Is WordPress wel snel genoeg?

WordPress is in basis niet traag. Wel kunnen onnodig veel plugins jouw website vertragen, maar ook de server waarop jouw website draait heeft hier sterke invloed op. Zorg dus voor een betrouwbare hostingleverancier in plaats van de goedkoopste.