Over ons

Sameneenwebsitebouwen.nl is een initiatief van Yellow Lemon Tree, een full service internetbureau uit Amersfoort. Met meer dan 16 jaar ervaring, ontwerpt en ontwikkelt het team van WordPress developers, websites voor uiteenlopende bedrijven. Met die jarenlange ervaring mag het team van Yellow Lemon Tree zich specialist in WordPress noemen. Tijd om onze kennis te delen!

Wij leren jou graag alles over WordPress
of bouwen samen met jou, jouw nieuwe website!

Bekijk onze mogelijkheden:
WordPress basis cursus
WordPress aanvullende modules
Samen een website bouwen

Gedreven en ervaren

Door de realisatie van honderden websites op basis van WordPress weet ons team jou precies te vertellen hoe je een WordPress website het beste opbouwt, inricht, beheert en onderhoudt. Door intense samenwerking met opdrachtgevers weten onze WordPress developers en webdesigners precies tegen welke zaken gebruikers aanlopen. Doordat onze trainers ook actief zijn als WordPress developers zijn zijn op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van en rondom WordPress.

Persoonlijk

Bewust kiezen wij voor een persoonlijke cursus en geen groepscursus, zodat wij volledig kunnen aansluiten bij het niveau van de deelnemer. Onze ervaring leert dat deze persoonlijke begeleiding het meest succesvol is voor het verkrijgen van WordPress kennis in korte tijd.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Mail of bel ons en we vertellen je graag meer!

Waarom bij ons?

  • Prive training (1-op-1), geen groepsworkshop
  • Persoonlijke begeleiding en nazorg
  • Bij ons (Amersfoort) of bij jou op locatie (incompany)
  • Training door ervaren WordPress ontwikkelaars
  • Maatwerk(cursus) altijd mogelijk en uit te breiden met onze WordPress cursus modules.
  • Uiteraard coronaproof